Malaga i Suzhou -1

O matou Shanghai Agroriver Chemical Co., Ltd. faatulagaina se malaga e lua aso i Suzhou i le 2024, O le malaga o se fefiloi o suesuega faaleaganuu ma au fusia.

Na matou taunuu i Suzhou i le aso 30 o Aukuso, na matou fiafia i vaaiga matagofie i le Humble Administrator's Garden, lea na faʻafeiloaʻi ai i matou e se taʻiala i le lotoifale i le faʻataʻitaʻiga o le mamanu o laufanua Saina, ma fesoasoani ia i matou e mafaufau i le au sikola na maua muamua le filemu i nei siosiomaga.

O le matou tafaoga na sosoo ai o le Lingering Garden, e laʻititi ae tutusa lelei le matagofie, ma se faʻafefiloi paleni o fausaga ma elemene masani e pei o mauga, vai, ma maa. O le mamanu o le togalaau na faʻaalia ai faapaologa natia ma auala, faʻaopoopoina se lagona o le mauaina.

I le afiafi, sa matou fiafia i se faafiafiaga a Suzhou pingtan, o se tala masani o tala faʻatasi ma musika mai mea faifaʻaili e pei o le pipa ma le sanxian. O leo tulaga ese o le au fai pese, e fetaui ma lauti manogi, na faia mo se aafiaga e manatua pea.

O le aso na sosoo ai, na matou asiasi atu ai i le Malumalu o Hanshan, e lauiloa i le taʻua i le solo "I tua atu o Pa o le Aai, mai le Malumalu o Cold Hill." O le talafaasolopito o le malumalu e silia ma le afe tausaga, ma o le savali atu i ai sa pei o le laa i tua i le taimi. na matou taunuu i Tiger Hill, o se mea e tatau ona vaʻai i Suzhou, e pei ona taʻutaʻua e se tasi tusisolo. E le maualuga le mauga, ae na matou aʻe faʻatasi, ma oʻo atu i le pito i luga o loʻo tu ai le Tiger Hill Pagoda. O lenei fausaga anamua, toeitiiti atoa le afe tausaga le matua, e faʻasaoina lelei ma ofoina atu vaaiga mataʻina.

E oo atu i le faaiuga o le malaga, ua fai si o matou vaivai ae ua faamalieina. Na matou iloa e ui ina taua taumafaiga a le tagata lava ia, ae o le galulue faatasi o se au e mafai ona ausia ai ni mea sili atu. O le malaga e le gata na faʻalolotoina ai lo matou talisapaia o le aganuu a Suzhou ae na faʻamalosia ai sootaga i totonu o le Agroriver Chemical team.

Malaga i Suzhou-2
Malaga i Suzhou-4

Taimi meli: Sep-04-2024