O le 71 pasene o faifaatoaga na fai mai o suiga o le tau ua i ai se aafiaga ia latou faatoaga ma le toatele o isi popolega i le ono tulai mai o isi faalavelave i le lumanai ma le 73 pasene ua aafia i le faateleina o meaola faalafua ma faamai, e tusa ai ma se fua faatatau a le au faifaatoaga.

O suiga o le tau ua faaitiitia ai le averesi o latou tupe maua i le 15.7 pasene i le lua tausaga talu ai, faatasi ai ma le tasi i le ono faifaatoʻaga na lipotia mai le gau o le sili atu i le 25 pasene.

O nisi ia o mea taua na maua i le su'esu'ega "Leo o le Faifa'ato'aga", lea na fa'aalia ai lu'itau o lo'o feagai ma le au faifa'ato'aga i le salafa o le lalolagi a'o latou taumafai e "fa'aitiitia le a'afiaga o suiga o le tau" ma "fetuuna'i ma aga i le lumana'i".

Ua faamoemoe le au faifaatoaga e faaauau pea aafiaga o suiga o le tau, ma o le 76 pasene o i latou na tali atu ua popole i aafiaga o a latou faatoaga fai mai ua oo le aufai faatoaga i aafiaga leaga o suiga o le tau ia latou faatoaga, ma i le taimi lava lea e tasi latou te faia se sao taua i le foia o lea tulaga. lu'itau tele, o le mea lea e matua taua ai le fa'ailoa atu o latou leo ​​i luma o tagata lautele.

O fa'aletonu ua fa'ailoa mai i lenei su'esu'ega ua fa'ailoa manino mai ai o suiga o le tau o lo'o i ai se fa'amata'u sa'o i le saogalemu o mea'ai a le lalolagi. I le feagai ai ma le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi o le lalolagi, o nei suʻesuʻega e tatau ona avea ma faʻavae mo le atinaʻe gafataulimaina o faʻatoʻaga faʻafouina.

Talu ai nei, o loʻo faʻateleina le manaʻoga o le 2,4D ma le Glyphosate.

2, 4D 720gL SL
2,4D 72SL

Taimi meli: Oke-11-2023