Syttien prosent av bøndene sa at klimaendringene allerede har en innvirkning på gårdsdriften deres, med mange flere bekymret for mulige ytterligere forstyrrelser i fremtiden og 73 prosent opplever økt skadedyr og sykdom, ifølge et grovt estimat fra dyrkere.

Klimaendringene har redusert gjennomsnittsinntekten deres med 15,7 prosent de siste to årene, med én av seks dyrkere som rapporterer tap på mer enn 25 prosent.

Dette er noen av nøkkelfunnene i «Voice of the Farmer»-undersøkelsen, som avslørte utfordringene dyrkere over hele verden står overfor når de prøver å «dempe virkningene av klimaendringer» og «tilpasse seg fremtidige trender».

Dyrkere forventer at virkningene av klimaendringer vil fortsette, med 76 prosent av de spurte bekymret for virkningen på gårdene deres sa at dyrkere har opplevd de negative effektene av klimaendringer på gårdene sine, og samtidig spiller de en nøkkelrolle i å håndtere dette. stor utfordring, og det er derfor det er så viktig å få frem stemmen deres foran publikum.

Tapene identifisert i denne studien viser tydelig at klimaendringer utgjør en direkte trussel mot global matsikkerhet. I møte med en voksende global befolkning, må disse funnene være en katalysator for bærekraftig utvikling av regenerativt landbruk.

Den siste tiden har etterspørselen etter 2,4D og glyfosat økt.

2, 4D 720gL SL
2,4D 72SL

Innleggstid: 11. oktober 2023