He kanahikukūmākahi pākēneka o ka poʻe mahiʻai i ʻōlelo ua loaʻa ka hopena i ka hoʻololi ʻana o ke aniau i kā lākou mau hana mahiʻai me ka nui o nā hopohopo e pili ana i nā pilikia hou aʻe i ka wā e hiki mai ana a ʻo 73 ka nui o ka loaʻa ʻana o ka piʻi ʻana o nā pest a me nā maʻi, e like me ka manaʻo koʻikoʻi e nā mea kanu.

Ua hōʻemi ka hoʻololi ʻana i ka ʻāina i kā lākou loaʻa kālā ma ka 15.7 pakeneka i nā makahiki ʻelua i hala aku nei, me hoʻokahi i loko o ʻeono mau mea ulu e hōʻike ana i nā poho o ka 25 pakeneka.

ʻO kēia kekahi o nā mea nui i ʻike ʻia ma ka noiʻi "Voice of the Farmer", i hōʻike i nā pilikia e kū nei nā mea ulu a puni ka honua i ko lākou hoʻāʻo ʻana e "hoʻēmi i nā hopena o ka hoʻololi ʻana i ke aniau" a "hoʻololi i nā ʻano o ka wā e hiki mai ana".

Manaʻo ka poʻe mahiʻai e hoʻomau ka hopena o ka hoʻololi ʻana i ke aniau, me ka 76 pakeneka o ka poʻe pane e hopohopo nei i ka hopena o kā lākou mau mahiʻai i ʻōlelo ʻia ua ʻike nā mea ulu i nā hopena maikaʻi ʻole o ka hoʻololi ʻana i ke aniau ma kā lākou mau mahiʻai, a ma ia manawa hoʻi he kuleana nui lākou i ka hoʻoponopono ʻana i kēia. paʻakikī nui, ʻo ia ke kumu nui e hoʻopuka i ko lākou mau leo ​​i mua o ka lehulehu.

ʻO nā poho i ʻike ʻia i loko o kēia haʻawina e hōʻike maopopo ana i ka hoʻololi ʻana i ke aniau i mea hoʻoweliweli pololei i ka palekana meaʻai honua. I ke alo o ka ulu ʻana o ka heluna kanaka o ka honua, pono e lilo kēia mau ʻike i mea hoʻoikaika no ka hoʻomohala mau ʻana o ka mahiʻai regenerative.

I kēia mau lā, ke piʻi nei ke koi o 2,4D a me Glyphosate.

2, 4D 720gL SL
2,4D 72SL

Ka manawa hoʻouna: Oct-11-2023